Beste games van dit moment: Bulletstar FISHAO
advertentie

Browser Games bij browserspelletjes.nl

Op deze spelletjes website kun je leuke gratis online spelletjes en browsergames vinden. We hebben voor iedereen wel een leuk spel, of je nu jong of oud bent er is aanbod genoeg. Vrijwel alle online browser games op browserspelletjes.nl zijn in het Nederlands met hier en daar een uitzondering.


Nieuwe browser games worden continue aan de browser spelletjes website toegevoegd, daarom kun je de website het best een aantal keer per week bezoeken. Niet alle online browser games zullen worden toegevoegd aan browserspelletjes.nl, alleen de betere en leukere spellen komen op de website zodat je ook geen uren hoeft te zoeken naar een leuk browserspel.


Speel FISHAO op Browserspelletjes.nl

FISHAO is een leuk online spel van GamoVation, in dit spel kun je met je vrienden online gaan vissen. Je kunt wel meer dan 150 verschillende vissen vangen. Ook is er een fishao forum waar je met andere spelers kunt praten over het spelletje fishao.


FISHAO Gameplay

Een FISHAO gameplay video, hier krijg je een goede indruk van het vis spelletje fishao!


Poker op internet

poker op internet Poker is een heel erg populair spel geworden door behulp van de virtuele wereld.
Met de groei van het Internet en mobile telefoons en talrijke online Poker kamers, vonden de pokerspelers de perfecte plaats om te spelen, zonder hun huizen te verlaten.
Gratis Online Browser Spelletjes:


Blackjack op internet

blackjack op internet Blackjack is een kaartspel, in dit spel moet je proberen dichter bij de 21 punten te komen dan de bank zonder eroverheen te gaan. De bank bij het spel blackjack noemen ze ook wel de dealer.
Normaal speel je blackjack vooral in het casino maar tegenwoordig kun je blackjack ook gewoon thuis online spelen op je computer.

Als je vragen hebt over een spelletje of niet verder komt in het spel kun je ook altijd contact opnemen met het team van MMO. Je kunt het MMO spelletjes team contacteren via hun facebook pagina en die kun je hier vinden: https://www.facebook.com/mmonederland.