Een huis kopen en een huis verkopen – wat te verwachten van een makelaar

Een huis kopen en een huis verkopen – wat te verwachten van een makelaar

Een makelaar is een makelaar die optreedt als tussenpersoon tussen koper en verkoper. Een makelaar helpt u met alle administratieve handelingen die bij de verkoop van uw eigendom komen kijken, van het doen van een eerste bod tot het onderhandelen over koopcontracten. Hij of zij regelt al het papierwerk en het juridische jargon dat bij de verkoop hoort en zorgt ervoor dat u op de hoogte wordt gehouden van de voortgang van uw transactie. Hier zijn een paar dingen waarmee u rekening moet houden wanneer u een makelaar inhuurt om uw eigendom te verkopen.

Makelaar

De vergoeding die een makelaar in rekening brengt, dient inclusief fotografie- en marketingkosten te zijn Makelaar Breda biedt ook hulp bij aankoop en verkoop – Makelaar Sander. Foto's zijn essentieel om bezichtigingen te krijgen en het is belangrijk dat ze worden gemaakt door een ervaren fotograaf die de omgeving kent. De details van het onroerend goed moeten nauwkeurig en up-to-date zijn. Daarnaast moet een makelaar een account hebben bij grote onroerendgoedwebsites, waarmee ze uw onroerend goed kunnen verkopen aan potentiële kopers. De beste agenten moeten weten hoe ze het beste uit internet kunnen halen.

Ook bij bezichtigingen is een makelaar uw eerste aanspreekpunt. Een goede makelaar zorgt ervoor dat ze alle panden op de shortlist bezoeken om onaangename verrassingen te voorkomen. Een goede makelaar bemiddelt tussen de eigenaar en de controlerende makelaar. U kunt de bezichtigingen alleen bijwonen, maar een makelaar kan al uw vragen beantwoorden en eventuele onduidelijkheden wegnemen. Ook voor technische vragen is de makelaar aanwezig.

Meer informatie op: https://www.makelaarsander.nl/